Dagens Maja

Jag kom hem från skolan vid 16 tiden idag eftersom att jag satt kvar ock skrev SO-prov. Jag tror att vi som satt längst satt i lite mer en två timmar ock skrev ett prov om EU och FN så vi får verkligen hoppas på att det gick bra. Men det kändes bra när jag skrev det och det känns fortfarande bra! Jag fick med allt som jag ville få med, har inte kommit på något som jag har missat ännu i alla fall. Så vi får hoppas på att det går bra. Jag satsar ju på att få ett A i samhällskunskap som slutbetyg så jag hoppas på att detta kan hjälpa till lite.

Om en liten stund ska jag sätta mig och gå igenom det sista på matten till provet imorgon och sedan är det bara några få lektioner kvar innan jag får gå på ett efterlängtat sportlov. Det ska bli så skönt att vara ledig från skolan lite och efter sportlovet är det bara fyra veckor i skolan tills det är påsklov och efter det är det några veckor kvar. Och under de veckorna ska vi hinna ha de flesta nationella proven, vi ska till Danmark, Göteborg och Berlin med skolan och sedan är det hela skolavslutningsveckan som jag längtar riktigt mycket till. Vi får bara hoppas att vädret hinner bli lite bättre innan dess.

Självklart har jag planerat att vlogga en hel del när vi är iväg i vår och så kommer ni ju få följa med här på bloggen också. Jag tror att det kan bli en riktigt bra vår faktiskt.

Gillar

Kommentarer