Dagens lista 17/4

Jag hoppas att allt är bra med er idag! Med mig är det sådär, fick spänningshuvudvärk igår kväll och har fortfarande lite ont i huvudet. Men jag hoppas på att huvudvärken försvinner snart. Man känner sig, eller i alla fall jag känner mig lite jobbig nät jag gnäller om huvudvärk eftersom att det är en så liten grej egentligen samtidigt som en stoppar begränsar än en hel del. Men för att lätta upp stämningen lite tänkte jag att vi skulle göra en dagens lista.

Dagens humör: Mitt humör är bra, känner mig glad inombords och det är alltid skönt.

Dagens mående: Måendet idag är lite sämre, har som sagt huvudvärk och har sovit lite halvdant så trött är jag också. Frågan är bara hur mycket man får klaga på det.

Dagens frisyr: En knut i nacken med två hårslingor som trillar fram på varsin sida av ansiktet.

Dagens smink: Det vanliga så en hel massa om man säger så. Vill ni veta exakt kan ni kika in denna Dagens Lista, för där står allt beskrivet.

Dagens klädsel: Ljusa Levi's jeans, svart linne och en beige &b svart kofta samt mina rosa Adidas skor.

Dagens planer: Lång dag i skolan mellan 8.00 och 16.00 efter det ska jag direkt till gymnastiken för att träna en sista gång inför uppvisningen med mina små gymnaster. hem en snabb runda för att äta och sedan blir det troligtvis en runda upp till Anderslöv för att kolla när Lucas spelar match.

Dagens materiella vill ha: Jag tror faktiskt inte att det är någonting så direkt som jag vill ha just nu som jag inte har i och med att jag köpte datorn för några dagar sedan.

Dagens fundering: Om det ska vara grått och trist hela dagen eller om solen kommer skina igenom till slut, vilket jag hoppas på.

Dagens beroende: Möjligtvis kaffe, men det är det ju alltid. Något annat beroende har jag inte idag faktiskt.

Dagens tråkigaste: Vädret och huvudvärken. Undrar om de kan bero på varandra.

Dagens längtan: Efter sommar och sol, brunbrända ben i en sommarklänning och tunna jackor. Jag längtar alltså efter värmen.

Gillar

Kommentarer