Dagens lista

Dagens humör: Jag känner mig glas och nästan lite nervös, vet inte riktigt varför eftersom att det inte är något nytt med att börja tvåan. Men det känns spännande och roligt. Så jag är glad!

Dagens mående: Jag har fortfarande inte riktigt lista ut vad skillnaden mellan humör och mående är, men mitt mående idag är bra och jag känner mig utvilad.

Dagens borde: Städa mitt rum och träna, så egentligen inte några superjobbiga borden idag. Träna ska jag göra sen och städa får vi se om jag gör idag eller om jag tar det till helgen.

Dagens frisyr: "I woke up like this - frisyren", haha. Nä men jag har inte hunnit fixa mitt hår ännu men antagligen blir det en hästsvans, antingen i nacken eller uppe på huvudet.

Dagens klädsel: Inte bestämd ännu, som sagt sitter jag i pyjamas och ska äta frukost, det ända klara är mitt smink. Men kanske ett par mörka jeans och en t-shirt, kanske en tjocktröja också beroende på vädret.

Dagens planer: Börja skolan, eller börja och börja. Vi ska ses ganska nära mitt hus och vara ute och leka och grilla korv och hamburgare. Så skolan börjar inte idag men det blir tillbaka till rutiner från och med idag. Slutar troligtvis ganska tidigt i eftermiddag och då ska jag som sagt träna och förhoppningsvis städa. Träffa Lucas en stund och bara må, så det känns som att det kommer att bli en bra dag idag.

Dagens materiella vill ha: En ny dator, just nu använder jag datorn som jag har fått från skolan och min egen dator fungerar knappast. Så en ny bärbar dator.

Dagens funderingar: Hur snabbt vi kommer att få läxor nu igen när vi börjar, för jag har verkligen ingenting emot att gå i skolan, gillar det faktiskt. Utan det är läxorna som är så jobbiga. Så jag hoppas att det dröjer lite innan vi får de första för i år.

Dagens beroende: Jag har nog inget beroende, utan det skulle i så fall vara kaffe och te men det är det varje dag så ingen nyhet så direkt, haha.

Dagens tråkigaste: Att jag inte vet hur länge jag jobbar i helgen. Antingen så är det till ett och då jobbar jag fyra timmar eller så är det till tre och då jobbar jag sex timmar. Det tråkiga är att jag inte riktigt vet så jag kan inte planera in något annat på lördag riktigt ännu. Jo om det är på kvällen men inte på eftermiddagen.

Dagens längtan: Efter sol och värme, sommaren i Sverige var riktigt tråkig i år och solen tittade nästan aldrig fram och när den väl gjorde det så jobbade jag. Så lite sol och värme hade inte suttit fel, gärna en utomlandsresa i samband med det också.

Dagens låt: Rygg mot rygg - Molly Sandén

Gillar

Kommentarer