Black & White

Jumpsuit - H&M // Kavaj - H&M // Skor - Anna Field

Dock är alla plaggen minst ett år gamla så jag hittar inte dem på hemsidorna eftersom att de antagligen inte säljs längre. Men liknande plagg går alltid att hitta.

Hej på er! Så här har jag nästan sett ut i skolan idag, hade inte klackarna utan ett par vita Converse istället och istället för kavajen då hade jag en svart kofta. Alltså är det enda plagget jag haft på mig själva jumpsuiten. Men eftersom att den gör sig snyggast ihop med klackar och jag vill visa er så snygga bilder som möjligt så fick det bli en liten förändring på outfiten. Men jumpsuiten är så bekväm, bara så att ni vet det!

idag var det en kort dag i skolan, endast två lektioner och en timmes lunch och nu är jag ledig i fyra dagar, så skönt! Har lite plugg som jag måste fixa under dessa dagarna, men inte mer än så att jag hinner vara ledig lite också. Ikväll står det troligtvis fotboll på schemat, beroende på vädret. Är tyvärr ganska mulet och grått idag. Men inte kallt i alla fall. Imorgon ska vi till Väla med mamma och då ska jag försöka att vlogga så att det kommer upp en ny video på söndag. Vi får hålla tummarna för det!

Nu ska jag käka lite mellanmål och kika in några andra bloggar, kram

Gillar

Kommentarer