Att bygga broar

Som jag sa igår, fick jag en idé till ett inlägg igår när jag var ute. Det handlar om broar och idén fick jag när jag var borta vid Spången. Spången är en helt vanlig liten träbro som går från ena sidan till den andra över vattnet. Förutom att den är väldigt fin och väcker många barndomsminnen är den och alla andra broar väldigt fascinerande. De går från en sida till den andra över någonting, en väg eller en å.

Fast det är inte bara de riktiga och synliga broarna som är fascinerande utan även de broar som vi människor bygger mellan varandra. De broarna är nog nästan mer fascinerande än de synliga.

Vi människor bygger nya broar hela tiden. När vi träffar en ny person börjar en ny bro att byggas, när vi möter en person vi tappat kontakten med börjar det att byggas på våran bro igen. Alla relationer som vi har bygger på att bron av tillit, kärlek och mycket mer håller. En relation utan någon kärlek är ingen bra relation. Det kan vara en riktig kärleksrelation eller en relation med vänner och familj men även i de relationerna är kärleken en stor del av det hela.

Vi bygger inte bara broar mellan människor utan även mellan människa och djur, den relationen eller bron som vi kan kalla det är också viktig.

Så ta det nu försiktigt på era broar så ni inte råkar putta ner någon, för vi vet aldrig om personen kommer upp till oss på bron igen.

Gillar

Kommentarer