Årsresumé oktober - december "80 års-fest, julbak & öppet hus"

Oktober

- I oktober var det kanelbullensdag och det skulle självklart firas med att baka kanelbullar och sedan provsmakning!

- Jag passade mina småkusiner en förmiddag och när min moster sedan kom så åkte vi till Ängelholms hembygdspark för att fika och leka en massa.

- Min farmor fyllde 80 år och hade fest och då bar jag denna sjukt snygga outfiten!

- Jag fixade mina naglar med gelé för första gången och blev så nöjd att jag fortsatte. Just denna designen är jag väldigt nöjd med, gillade den extremt mycket!

November

- Jag och mamma var nere på Höganäs saluhall och åt brunch en söndagsmorgon som hon fick av mig i födelsedagspresent tidigare på året.

- Vi hade en så härlig rosa morgonhimmel att jag bara var tvungen att fotografera den. Dessutom så lyckades fåglarna flyga där förbi väldigt lägligt också.

- Vi var upp i Lagan och julbakade med kusinerna, moster och morbror. Så mysigt och lussebullar är ju något av det godaste som finns.

December 

- Vi hade öppet hus på skolan som alltid är väldigt trevligt och i år fick jag ha en röd tröja! Har gillat rött på kläder väldigt mycket under hösten.

- Vi klädde granen och satte upp alla adventsljusstakar och fick lite julkänsla här hemma hos mamma, mysigt!

- Gick runt en hel massa i denna söta men väldigt enkla t-shirten från GinaTricot. Fick ju passa på att använda den mycket i december då det egentligen är den enda månaden som det fungerar att bära den.

- Slutligen så gjorde vi även hel del julgodis, återigen tillsammans med småkusinerna men även en av våra andra kusiner och vår morbror.

Jag hoppas att ni har tycket om att följa mig här under detta året och att ni gärna gör det nästa år också. Hoppas att ni alla får en bra nyårsafton och tar det försiktigt, Gott Nytt År på er!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer