Årsresumé juli - september "Mysiga dagar i Göteborg, kräftskiva & skolstart"

Juli

- Jag jobbade en hel massa i juli och augusti. Roligt men jobbigt och extra roligt är det när pengarna kommer in på kontot.

- Hade några mysiga dagar i Göteborg tillsammans med Lucas, pappa och Ulrika då Alva, Nova, Fabbe och Engla spelade Gothia. Mamma och Mattias var också med men de bodde tillsammans med Nova och Englas lag. En av morgnarna åt jag och Lucas på Jos och det var så gott! Dessutom hade vi så bra väder så det var generellt väldigt mysiga dagar.

- Bar denna sommaroutfiten en kväll när vi skulle ut och äta. Jeanskjol är så enkelt och så snyggt på sommaren. Ett av mina favoritplagg!

- Avslutade juli med ytterligare en runda uppe i Göteborg tillsammans med Lucas på Håkan Hellströms konsert på Ullevi. Magiskt!

Augusti

- Åt en supermysig middag på relativt nyöppnade Perrongen i Markaryd tillsammans med mina underbara tjejkompisar. En riktigt mysig kväll hade vi!

- Fick hem mina Birkenstock tofflor som jag sprang runt i sen resten utav sommaren. Så sköna och snygga!

- Vi var på två kräftskivor i juli. En som jag ordnade tillsammans med mina tjejkompisar och en tillsammans med mamma och hennes kompisar med barn.

- Köpte även mina randigabyxor som jag levde i resten utav sommaren och även en del in på hösten. Så sköna och så snygga! Vilket också resulterade i att jag har köpt minst ett par randiga byxor till sen.

September

- Skolan började igen i augusti och när september kom så var det fullt med plugg igen.

- September var ganska regnigt och paraplyet fick åka fram många gånger.

- Dessutom så badade jag en hel del i pappas nya bubbelpool när jag kom hem från skolan oc det är verkligen så skönt. Speciellt när det är lite kyligt ute.

Gillar

Kommentarer