Årsresumé 2016 del 2, Juli - December

Juli:

Vi besökte Gotland en vecka och hade det väldigt bra och mysigt och varmt och skönt! Dock var det väldigt kallt i vattnet. Annars så jobbade jag största delen utav juli och för min lön så köpte jag min första designer väska. En från Melene Birger och det kommer absolut inte att bli min sista. Jag förnyade även min telefon efter att min andra helt och hållet lagt av. Dessutom spenderade jag många kvällar tillsammans med Lucas ute i det fina vädret.

Augusti:

Vädret var sådär, vi firade kräftskiva och åt massor med kräftor. Jag var med Lucas och deras familj och fiskade kräftor. Dessutom fotade jag en del med Emma och jag började Gymnasiet, vilket nog var något av det största jag gjort i år. Superroligt och jag trivs riktigt bra nu!

September:

Äntligen kom värmen och det var riktigt varmt och skönt när vi var och kollade på Lucas fotbollsmatcher. Vi körde gokart med min moster och hennes man. Superroligt tills jag körde och krokade och fick ont i huvudet, men det var inte hela världen. Gick på 50 års fest och bar en supersnygg svart outfit med röda skor! Dessutom hade jag en massa myskvällar hemma själv med frukt, te, en bra bok och tända ljus.

Oktober:

Jag fotade många outfits själv och blev riktigt nöjd med några av dem. Köpte fina höst rosor som jag dekorerade mitt rum med. Det blev så fint med lite orange, rött och gult. Och jag år frukost tillsammans med småfåglarna utanför köksfönstret många morgnar. Annars så rullade skolan på och oktober var en ganska seg månad just u skolan.

November:

Årets första och enda snö kom i november och det var riktigt kallt i några dagar. Jag sov i mammas nya lägenhet för första gången som hon flyttade till i månadsskiftet mellan oktober och november. Vi firade första advent och jag gjorde en alldeles egen adventsljusstake.

December:

Hemma hos mamma badade jag badkar och läste en bok nästan varje kväll. Åt gott och hade det bra. Vi handlade julklappar och slog in dem, bakade lussebullar och gjorde julgodis. Hade öppet hus i skolan och fotade frost bilder. Var på Håkan Hellström konsert och myste i pyjamasar. Firade jul och glömde bort vilken veckodag det var och slutligen firade jag in det nya året med härliga vänner och Lucas.

Gillar

Kommentarer