Årsresumé 2016 del 1, Januari - Juni

Januari:

Vi hade många spelkvällar här hemma hela familjen under januari månad, mahjong, Monopol och massvis med kortspel. Utöver det år jag ute med mina kompisar en del och hade många myskvällar med dem. I slutet av januari firade sötaste Selmas 3 års dag. Alva fyllde 14 och vi firade många av mina kusiners födelsedagar.

Februari:

Under februari månad besökte mamma, moster, Selma, Malte och jagen bondgård utanför Lagan och hälsade på alla djuren. Vi fick till och med mata kossorna! Vi fikade på massor med semlor och firade ännu fler födelsedagar. Överraskade Felicia med en överraskningsfest och jag fick en för tidig födelsedagspresent i form av ett nytt objektiv.

Mars:

Mamma flyttade till sin nya lägenhet och jag spenderade några kvällar där men sov fortfarande hemma hos pappa. Jag lyckades färga håret lite år det gråa hållet, som tyvärr bara höll i sig i några dagar. Jag fyllde 16 år och firade det med mina närmaste vänner. Mamma, moster, Nova och jag åkte upp till Stockholm en helg för att kolla på melodifestivalen finalen och bara ha en riktigt trevlig helg. Utöver det så firade vi påsk uppe i Lagan och jag var även med Lucas och deras familj och firade påsk.

April:

Den första april var vi uppe i Ljungby och gick på lite marknad där med mina kusiner, åt sushi och åkte karuseller. Lite sådär allmänt mysigt! Jag åt massvis med got mat både själv, tillsammans med vänner, mamma och pappa. Dessutom firade vi valborg genom att grilla hamburgare ute och skratta en massa.

Maj:

Nästan alla helger i maj och många kvällar satt jag och kollade när Lucas spelade matcher och många gånger gick det riktigt bra för dem. Jag och Lucas firade ett år tillsammans och vi var på klassresa i Göteborg under de varmaste dagarna i hela maj, om inte på hela sommaren. Vilket slutade i att jag blev lite dålig på grund av vätskebrist och utmattning. Jag fick jobb på Team Sportia och sista maj åkte vi med hela nian till Berlin för att vara där i tre dagar.

Juni:

Under vår resa till Berlin besökte vi koncentrationslägret Sachsenhausen och det var bland det värsta jag gjort. Något som var betydligt bättre var att när vi kom hem var det skolavslutningsvecka med allt vad det innebär. Färgdag, fotbollsturnering. brännbollsturnering mot lärarna, niornas middag och slutligen själva skolavslutningen där jag fick stipendium för mina betyg. Utöver det var det midsommar som jag firade med mamma och hennes vänner och på kvällen träffade jag Lucas och några kompisar. Dessutom var jag ledig mina tre veckor och satt ute och åt lunch nästan varje dag.

Gillar

Kommentarer

LeaOlene
LeaOlene,
Var gärna med i min veckans blogg, kram!<3
nouw.com/leaolene