Årets julgranskula

Innehåller affiliate-länkar

Vet ni vad?! Solen kikar försiktigt fram här mellan de gråa molnen och det blir allt mer och mer synlig blå himmel, hur underbart är inte det! Som jag har längtat! Det var ju inte det jag skulle skriva om egentligen men jag (och jag tror att många andra också) blir väldigt påverkad av vädret.

Det jag egentligen var jag skulle skriva om var min nya julgranskula som trillade ner i postlådan i slutet på förra veckan. Egentligen hade jag inte tänkt köpa några vanliga julkulor eftersom vi bara har en minigran här i lägenheten, men detta är ingen vanlig julkula och jag blev helt förälskad i den när jag såg den. Det hela började med att jag såg en Instagram story där det var en som hade alla Georg Jensens årliga julgranskulor (de har släppt en ny, specifik julgranskula varje jul de senaste 20 åren), och då kände jag att jag också behövde den i mitt liv. Så sagt och gjort gick jag in på deras hemsida och beställde hem den!

Tanken är nu att jag ska köpa eller önska mig i julklapp de nya årliga julkulorna varje år så att jag när jag blir gammal har en fantastisk samling. Tänk vad häftigt att kunna få ge vidare till sina framtida barn eller barnbarn någon gång i framtiden. HÄR hittar ni i alla fall julkulan om ni också känner för att börja samla. Visserligen är den lite på den dyrare sidan för en julkula, men det är också Georg Jensen och jag kommer aldrig att göra mig av med den!

Gillar

Kommentarer