Header

Allmänt

Godmorgon på er! Lördag idag, ser ut att bli fint väder idag och jag har precis ätit frukost. Sitter kvar i soffan och dricker mitt te tillsammans med mamma, väldigt mysigt! Om en stund ska jag gå bort till jobbet och jobba några timmar innan jag får komma hem igen. Planen i eftermiddag är att slappa, städa lite och göra mig iordning innan vi ska iväg ikväll och fira min faster.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Nu äntligen har jag sportlov och så skönt det ska bli! Har verkligen längtat tills idag, har varit mycket i skolan och med körkortet så att ha två veckor framför mig utan några läxor känns underbart. Anledningen till att det är två veckor är för att vi har praktik veckan efter lovet. Sportlovet inleds i alla fall med snö, vilket hade kunnat varit väldigt mysigt om temperaturen var nere på minusgrader. Tyvärr är den inte det och all snö som faller blir bara slask. Men vad ska vi göra åt det egentligen?

Lyktan som ni ser på bilderna fick jag av mamma i alla hjärtans dag present. Det är en "Maja-lyckta" med motivet "Älskade unge". Tycker verkligen att den är så fin. Chokladstruten fick jag av Lucas tillsammans med blomman och lite annan choklad. Men den var så god! Chokladhjärtan fyllda med hallonkräm, riktigt goda!

Nu ska jag bara slappa, kolla lite Youtube och kanske läsa. Inleda lovet väldigt lugnt i alla fall.

Likes

Comments

Mode & Skönhet

Idag har jag äntligen varit och fixat mina naglar igen, Det är alltid lika skönt att få de, fixade! Denna gången blev de väldigt rosa och glittriga, väldigt Majiga. Kände att jag ville ha rosa naglar när jag fyller 18 om lite mer än två veckor så då var det ju inget snack om saken. Jag är i alla fall supernöjd! Efter nageltiden hade jag som jag skrev i morse körtid, men det gick inte riktigt lika bra idag som det har gjort de andra gångerna och det känns lite jobbigt faktiskt. Men samtidigt är det bättre att den dåliga körningen kom idag och inte på uppkörningen. För övrigt så gick gymnastiken i alla fall bra.

Nu ska jag strax göra mig i ordning och funderar på att gå och lägga mig. Är oerhört trött och känner att det mest är onödigt att bara ligga uppe för att klockan ska bli mer. Men vi får sen inte bestämt mig helt hundra ännu.

Likes

Comments

Kolla vilken fin liten bukett med blommor som jag fick av Lucas igår. Älskar den och honom!<3

Glad alla hjärtans dag en dag försent alla kära läsare! Igår hade jag och Lucas en supermysig kväll, vi lagade mat tillsammans och skulle egentligen ha kollat fotboll. Men vårt internet hos mamma la av helt och hållet igår så efter mycket om och men gick vi hem till honom och kollade fotbollen. Eller han kollade och jag läste. En alldeles lagom aktivitet en onsdagskväll. Anledningen till att det inte kom upp några andra inlägg igår var ju då också för att vi inte hade något internet. Men när jag kom hem imorse verkade det fungera igen. Konstigt sådant där!

Nu ska jag alldeles strax springa bort en snabbis till skolan, iväg och fixa naglarna, övningsköra, gymnastik och efter det får jag slappa i soffan. En lång men rolig dag har jag nu framför mig.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon hjärtan! Hur är det med er idag? Med mig är det jättebra, det är onsdag och halva veckan gjord också är det alla hjärtans dag. Vi firar inte det särskilt mycket, jag och Lucas ska laga mat tillsammans och kolla fotboll. Inte det roligaste jag vet men man ställer upp, tydligen en match som "bara" får se en gång i livet.

Nu ska jag packa väskan och strax bege mig bort till skolan. Hoppas att ni alla får en bra onsdag!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn