Header

Allmänt

Godmorgon! När jag vaknade i morse var det till ett vitt Markaryd. Inte helvitt men i alla fall frostigt och precis nu så började det snöa ute, så mysigt! Precis som jag har det här hemma idag, en mysmorgon med långfrukost i soffan framför Nyhetsmorgon. Strax ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning så att jag hinner plugga lite med innan jag ska gå till skolan.

Hoppas att ni alla får en bra dag, kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om mig

<3

Hej på er! Idag är jag helt slut i huvudet. Avslutade skoldagen med att skriva två prov de sista två lektionerna så nu är jag ordentligt trött. Ska vila en liten stund och äta lite innan jag måste ladda om hjärnan och plugga då jag ytterligare ett prov imorgon. Sedan är det lugnt i skolan fram till på tisdag, haha! Just nu känner jag verkligen att man kan skratta åt mitt liv. Vet inte riktigt vad jag gör annat än att plugga, skriver prov och skriver inlämningar. Men det får vara så ett tag och sedan är det jul och jullov. Vilket ska bli väldigt skönt och det är väldigt efterlängtat!

En annan sak som dock är väldigt skönt är att det är onsdag, halva veckan är gjord och imorgon har jag kort dag i skolan och gymnastik på kvällen. Torsdagar har verkligen blivit en av mina bästa dagar på senaste tiden. Efter måndagar då såklart!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Dagens mellanmål, två avokadoknäckebröd och en kopp kaffe. Var så långe sedan jag pt avokadomackor och det är ju så gott! Avokado och ägg måste nog bra det godaste jag vet på knäckebröd! Mumsigt, dock inte tillsammans, haha!

Jag ska alldeles strax gå och byta om till träningskläder och gå bort till gymnastikhallen för att ha gymnastik och träffa alla små charmtroll igen. Bara två gånger kvar nu tyvärr innan det är juluppehåll. Efter det ska jag på konfaåterträff tillsammans med de andra som jag konfirmerades med och de två andra grupperna också. Så det ska bli roligt då jag inte träffa vissa av dem alltid eftersom att vi inte går på samma skola.

Vad gör ni ikväll? Kram

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

Titta så fint mamma har julpyntat här hemma! Eller en del av det i alla fall, tycker det är så fint och mysigt. Det ända som saknas nu är lite kyl och snö. Ska hålla tummarna för att vi får snö som ligger kvar i år.

Just nu sitter jag i sängen halvt omringad av skolböcker och plugg. Har försökt plugga ganska mycket idag men ändå inte så mycket så att jag får spunk utan jag har försökt att hitta en lagom balans. Så jag kollade faktiskt desertmästarnas julspecial med hela familjen, dock kunde inte de andra vara tysta då de inte var intresserade, men det var mysigt ändå! Nu ska jag läsa lite spanska och lite svenska till innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar nämligen veckans jobbigaste dag och spanskaprov igen, önska mig lycka till, haha!

Likes

Comments

​Godmorgon på er! Måndag igen, sista dagarna i november, första december på fredag och mamma har satt upp alla adventsljusstakar så det är så mysigt här hemma nu. Dessutom så har några tomtar fått komma upp också, älskar det! 

Just nu har jag en hektiskt vecka framför mig med fyra prov på tre dagar. Det känns tufft men när det är klart så är det inte jättemycket kvar i skolan. Fyra veckor, men det går fort och eftersom att vi går in i december på fredag som är min absoluta favoritmånad så kommer det att gå bra och jag får dessutom äntligen öppna min adventskalender.  

Nu ska jag äta min frukost och sedan byta om, hoppas att ni alla får en bra måndag och ny start på veckan, kram!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn