Header

Allmänt, Träning

Godmorgon på er! Idag var jag uppe vid åtta tiden och gick ut och sprang intervaller då jag aldrig gjorde det igår kväll. Jag springer då långa intervaller, jogga 1 min, 45 sek gång, 2 min jogging, 45 sek gång, 3 min jogging, 45 sek gång, 4 min jogging, 45 sek gång, 3 min jogging, 45 sek gång, 2 min jogging, 45 sek gång, 1 min jogging. Och sedan var jag klar, väldigt jobbigt men oerhört skönt efteråt. Så nu sitter jag och äter frukost och ska strax hoppa in i duschen och sedan städa lite till.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

I förmiddags så passade jag mina småkusiner Selma och Malte hemma hos mamma. Vi kollade på film och målade lite. När min moster sedan kom hem igen vid lunchtid så åkte vi till Ängelholms hembygdspark och där har vi spenderat hela eftermiddagen. Det var riktigt fint väder ute, soligt, lite kallt och ingen blåst. Så alldeles perfekt höstväder. Vi busade en massa, kollade på djuren och fikade på varsin våffla och kaffe. Det var riktigt mysigt och en bra första dag på lovet. Så härligt att vara ledig och kunna hitta på sådana här små saker.

Nu ska jag dock göra något betydligt tråkigare, städa rummet och sedan springa intervaller. Och efter det blir det en lång och varm dusch, så skönt!

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

Godmorgon hjärtan! Måndag, ny vecka och jag vaknade upp i mitt rum hemma hos mamma. Följde med Alva hem hit igår kväll eftersom att jag ska passa mina småkusiner här idag. Så mysigt! Igår var vi också hemma hos dem, vi fikade och lekte och åt sedan thai mat på kvällen, älskar sådan mat! Vill även passa på att visa er min moster och deras nyrenoverade hall eftersom att jag tycker att den är riktigt fin! Älskar stilen på det hela.

Nu ska jag upp och göra mig iordning och äta frukost! Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode & Skönhet

Klänning HÄR // Skor HÄR

Hej på er! Trevlig söndag och skönt lov, eller i alla fall för mig. För nu har jag höstlov, jobbade dagen igår och nu jobbar jag inte igen fören om två veckor och skolan börjar inte fören nästa vecka igen. Så jag har en lugn och skön vecka framför mig. Igår kväll var vi på farmors 80-års fest och då var jag klädd såhär. Det var roligt, framförallt var det roligt att se farmor så glad! Nu ska jag byta om och om en dryg timme ska jag med mamma och Alva upp till mina kusiner i Lagan, så mysigt!

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode & Skönhet, Om mig

Innehåller annonslänkar från ellos.se och bubbleroom.se

Halsduk - OddMolly liknande HÄR // Tröja - Vero Moda // Jeans - Levi´s HÄR // Skor - Have2Have HÄR
Hej på er! Här är några bilder som jag och pappa knäppte av lite snabbt för en liten stund sedan. Blev nöjd med bilderna idag och jag tycker att de har en sådan härlig höstkänsla över sig. Gillar de röd/bruna löven på marken, det ger karaktär till bilderna tycker jag! Något annat som också är väldigt bra är att gymnastiken i kväll gick jättebra, ingen som skrek idag och då är det händerna i luften nästan. Ska strax sätta mig och fixa det sista på farmors paket och sedan ska jag förhoppningsvis springa en liten runda, får se om det kanske blir en stund på crosstrainern istället. Vi får se vad som känns bäst helt enkelt eftersom att det är så mörkt ute nu.


Jag hoppas i alla fall att ni alla får en jättebra kväll, kram!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn