Header

Allmänt

Hej på er! Hur är läget med er denna lördag som egentligen är en fredag? Med mig är det bara bra, lite småtrött och hängig efter dagens jobb som var till tre då det var barnens lördag här i byn, vilket innebar ansiktsmålning och erbjudanden i butikerna. Väl hemma duschade jag och gjorde mig iordning innan jag åkte bort till Lucas. Sitter här just nu och väntar medan han spelar FIFA och sen ska vi gå bort och äta. Ikväll blir det slapp i soffan framför talang. En väldigt mysig lördag helt enkelt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Mode & Skönhet

Kolla vilka små skönheter som trillade ner i min postlåda häromdagen. Eller ner i postlådan trillade dem ju egentligen inte eftersom att pappa var och hämtade dem på Konsum, men vi kan ju säga att dem gjorde det. De är verkligen superfina och sköna för att vara så pass höga. Dessutom så speglar dem typ mig i ett par skor, de är rosa, guldiga och väldigt söta ;)

Nu har vi precis skrivit klart vårt sista svenska nationella och det kändes verkligen som att det gick bra, vilket alltid är väldigt skönt! Det ända är väl att vi har håltimme nu i nästan en timme innan vi börjar igen, men det är lite skönt det också faktiskt. Att få koppla av och släppa allt en liten stund efter nationella.

Likes

Comments

Allmänt

God morgon på er! Torsdag idag och veckans första sovmorgon då vi gör och ha gjort nationella i svenska morgnarna denna veckan, men inte idag. Vilket är väldigt skönt! Så då blir det mysfrukost i soffan framför Youtube vilket alltid är mysigt. Nu ska jag dock äta klart min frukost innan teet kallnar helt och hållet, kram!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! hur är det med er idag? Med mig är det super, har lite ont i magen men annars är det bara bra! Har en del plugg att göra sen idag men det känns ändå som att jag har det under kontroll, vilket är väldigt skönt! Sedan kommer Lucas hit en runda ikväll också vilket alltid är roligt och skönt. Önskar verkligen att vi hade kunnat ses mer i vardagen men det är väl sådant man lär sig att stå ut med, får ju träffa honom på helgerna och ibland i veckorna så jag ska väl inte klaga egentligen.

Nu ska jag äta och sedan plugga, trevlig tisdag på er!

Likes

Comments

Allmänt

Tre bilder från dagens gymnastikuppvisning som även var avslutningen på årets gymnastikträning. Det var jätteroligt och alla var superduktiga, är impad över mina små gymnaster som skötte det så bra! Men det är med lite sorg i hjärtat också, det är ju så roligt att få träffa dessa små människor en gång i veckan och få fylla på sitt hjärta med en massa energi och barnslighet. Så jag längtar lite tills dess att nästa termin börjar igen i augusti.

Just nu sitter jag och tränar på mitt svenska nationella tal som jag ska hålla imorgon bitti och det har faktiskt gått bra, eller tills den stunden då jag somnade gick det bra i alla fall. Var tydligen mer trött än vad jag trodde så jag lyckades somna under tiden jag pluggade, men det är sådant som händer. Ska sätta mig en sund till med det strax men känner att det börjar sätta sig nu faktiskt. Får hålla alla tummar för att jag kommer ihåg det till imorgon.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn