Header

Allmänt, Mode & Skönhet

Nu är jag äntligen hemma i mitt eget rum igen och det är så skönt! Har haft tre jättebra dagar i Stockholm men det är alltid lika skönt att komma hem igen. Valde dessutom att ta en paus från bloggen under dessa dagarna men jag har vloggat så förhoppningsvis har jag fått ihop något bra. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, fota av det jag handlat och sedan plugga lite. Det är ju skola som vanligt imorgon igen men sen är det helg, känns som en ganska okej vecka. Outfiten ovanför är en av de som jag bar i Stockholm och faktiskt den enda som jag fotade, haha. Men jag gillar den och ni får en smygtitt på min nya väska. Kramisar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Började denna måndagen vid åtta imorse på en buss påväg mot Stockholm. Var supertaggad!

Påvägen stannade vi i Gränna och åt lunch och fikade lite.

Vi passerade även både Jönköping och Nyköping!

Första stoppet väl framme i Stockholm var Vasa museet som var helt ok och ganska intressant. Men endast i typ 10 minuter och sedan blev det lite långtråkigt.

Satt en stund i solen i eftermiddags och njöt av solen. Kollade på båtarna och sedan shoppade vi lite och avslutade kvällen med Jensen Böfhus.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Idag är verkligen våren här på riktigt, får bara hoppas att det håller i sig så som det är nu för alla blir så mycket gladare och trevligare när solen är ute och visar upp sig. Tog några kort på en väldigt vårig och fin outfit ute på vårt nybyggda trädäck som pappa har byggt alldeles själv. Funderar på att ha med den här outfiten till Stockholm men vi får se, har inte kommit så långt med min packning ännu men det tar sig sakta men säkert..

Nu ska vi åka in och tvätta bilen och handla lite mat innan pappas familj kommer ikväll för att fira honom.

Likes

Comments

Allmänt, Youtube

Hej på er! Hur är det med er en lördag som denna? Med mig är det bara bra, är väldigt trött efter ballonglördag på jobbet och har precis komitt hem där ifrån. Det gick jättebra och resten av planerna för dagen är att slappa, kolla fotboll och börja packa lite till Stockholm. Åker dit på måndag med skolan och ska vara där tills på torsdag. Så jag hoppas på bra väder och mycket sol i veckan.

Och om ni inte redan har sett min nya video som landades upp i torsdags så får ni jättegärna göra det här ovanför.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn