Header

Allmänt

Hej på er! Hur har eran nyårsafton varit än så långe? Min har varit väldigt lugn och skön. Började med att sova till halv tolv, myste med Lucas en stund. Pappa hämtade mig vid två tiden och sedan duschade jag och gjorde mig iordning. Har varit borta hos Lillemor nu en stund och hjälpt henne med håret och alldeles strax ska jag fixa mitt eget hår och byta om. Sedan blir det iväg en runda med hela familjen för att sedan åka hem och träffa några kompisar. Hoppas att ni får en fin nyårsafton.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode & Skönhet

Hej på er! Allt bra med er denna näst sista dagen på 2016? Med mig är det bara bra faktiskt, vaknade i morse och bloggade och sedan somnade jag om och sov till kanske elva. Åt frukost och kollade ett avsnitt av "The O.C". Gjorde mig iordning, städade rummet och sedan har jag även filmat en sminkvideo, nämligen på denna sminkningen här ovanför, tycker att den blev riktigt bra. Får bara hoppas på att klippen blev lika bra som jag tycker att det kändes. Tyvärr så ser jag nu att min ena lösögonfrans har lossnat i ögonvrån men det gör inte hela världen.

Nu hade jag tänkt att sätta mig och redigera denna så att den kanske komer upp ikväll eller tidigt imorgon, så att ni kan få lite inspiration till en nyårssminkning om ni vill det. Puss

Likes

Comments

Allmänt

Förutom Lucas så finns det även två andra killar i mitt liv och det är Ben och det är Jerry. Så många gånger som deras glass har räddat mina tråkiga ensamma och ledsna kvällar. Igår kväll var ingen ledsen ensam kväll men jag blev så sugen på glass så jag tvingade pappa att köra mig till affären så att jag kunde köpa, inte bara en utan två Ben&Jerry glassar. Hann bara smaka den ena igår kväll och den var helt ok, lite mycket kaffesmak på glassen men annars bra. Den andra är med mint och choklad så den ska jag prova senare ikväll. Mums! Är personligen en riktig glassälskare.

Godmorgon på er förresten! Sovit gott?

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan hoppsan. Hur är läget med er? Med mig är det helt ok, har lite ont i huvudet men det tror jag kan bero på att jag är lite trött och inte har varit ute idag. I eftermiddag har jag tränat lite, spelat spel med pappa och Nova och bara varit. Det är väldigt skönt men jag börjar bli lite smått trött på det så jag känner att jag måste hitta på något imorgon. Får bara komma på vad för något först. Några förlag? Alltid välkomna!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn