Header

Allmänt

Nu är jag hemma från skolan och sitter och äter lite mellanmål. Dagen i skolan idag gick jättebra, engelska talet gick bra, vi fick tillbaka matteprovet och jag visste att det inte hade gått så bra men det gick sämre än jag hade trott. Tyvärr, men det är fortfarande inte dåligt utan bara jag som är besviken.

Om en stund ska jag bort på gymnastiken, idag är det min egna grupp och de är så söta. Idag har jag inget att plugga på eftersom att det är öppet hus imorgon och på fredag är vi lediga. Hur skönt är inte det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

God morgon på er! Hur mår ni idag? Sovit gott? Jag har sovit gott, i gårkväll var det inga grannar som höll på att skrika. Väldigt skönt! Just nu sitter jag i soffan och äter frukost och lyssnar på Mathilda & Andreas poddcast. Älskar verkligen deras podd, den bästa som finns. Om en stund ska jag ta mig till skolan för att vara där i cirka 4 timmar, ganska skön skoldag faktiskt.

Likes

Comments

Allmänt

Hemma från skolan nu och ska plugga lite. Om en dryg timme ska jag bort till hallen för att hoppa in i en gymnastik grupp då den ena ledaren är sjuk. Det ska bli jätteroligt då dessa barnen är lite äldre än mina egna gymnastikbarn. Så det ser jag fram emot! Har som sagt lite plugg att göra men det är inte så mycket vilket är skönt, denna veckan är ganska lugn då vi har öppet hus hela dagen på torsdag och är komplediga på fredag eftersom att vi ska vara i skolan på kvällen också.

Har ni sett mamma supersnygga spegel förresten? Är helt kär i själva ramen också har hon en matchande ram till ett stort fotografi på oss också! Så snyggt!

Det var en liten parentes bara, nu ska jag försöka lära mig lite engelska.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon alla fina! Just nu sitter jag i min sminkstil och har precis plattat klart mitt hår. Ska alldeles strax spraya det och sedan ska jag packa min väska och gå mot skolan. Fick precis ett sms från mamma att det tydligen är väldigt halt ute så det gäller att ta det försiktigt på vägen till skolan idag. Håller alla tummar och tär att jag håller mig på fötterna hela vägen.

Likes

Comments

Allmänt

Avslutar denna måndagskväll med lite bubbelbad, te och youtube. Hoppas att ni haft en bra måndag och att ni sover gott inatt!

Kram Maja❤️

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn