Header

Allmänt

Igår kväll när allt mest bara var jobbigt och jag låg och kollade på serier så var jag ju tvungen att äta lite också. Jag gjorde då varm oboy som jag la en bit choklad med polkagris smak i och två chiakakor till det. Oboyen blev verkligen jättegod med lite polkagrissmak och det kändes genast mycket juligare.

Idag är jag lite mer på fötter igen och tänkte försöka att börja blogga som vanligt. I morse vaknade jag upp bredvid Lucas efter att ha spenderat natten hos honom, det var så skönt att inte sova själv. Vid lunch tid mötte jag upp mamma och pappa för att äta lunch, vi åt på Golden Gate som typ resten av Markaryd också gjorde, haha. Och när vi hade sagt hejdå så gick jag inom jobbet för att prata lite men även för att köpa ett par skor. Det blev ett par Asics GT - 2000, kan visa bild på dem senare.

Nu ska jag kolla lite seri4er innan jag ska till mamma för att hjälpa henne att bära flyttlådor, hon flyttar ju till större lägenhet imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förutom den lilla stunden jag var ute vid lunch tid så har jag egentligen mest suttit hemma och kollat på serier. Men det har varit skönt, tror att jag behövde det faktiskt! Att bara göra ingenting och inte behöva tänka på något och bara kunna koppla bort tankarna för en liten stund.

När pappa kommer hem nu om en liten stund så ska vi äta och sedan ska jag träffa Lucas en liten stund, har ju inte träffat honom på hela dagen och jag hoppas att han kan få mig att skratta lite ikväll.

Likes

Comments

Allmänt

Förlåt för att jag var lite off igår här på bloggen och om jag kommer att vara det idag också. Min farfar gick nämligen bort igår, helt oväntat. Tack för förståelsen!

Likes

Comments

Allmänt

Årets halloween pumpa, i år blev det ingen liten söt Tingeling eller annan Disney pumpa utan det fick bli en helt vanlig halloween pumpa med den lilla twisten att han äter upp en lite mindre pumpa. Blev själv väldigt nöjd med hur den blev och det var tur att jag hade mina minipumpor kvar från mina halloween videos.

Nu ikväll har vi ätit kvällsmat och det var så gott, så gott att jag åt så mycket att jag nu har lite ont i magen. Så jag tänkte låta maten smälta lite och under tiden kolla lite Youtube och efter det hade jag tänkt att gå ut och gå en runda. Men vi får se hur det blir.

Likes

Comments

Allmänt

Ibland kan livet svika en riktigt rejält och det gjorde det för mig idag, jag fick inte bara ett bakslag utan en stor jävla kniv i ryggen. Vilket bara bevisar ännu en gång att man inte kan lita på folk… Så var försiktiga för vad ni berättar för vem.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn