Header

Youtube, Recept

Godmorgon på er! Äntligen fredag, veckorna går så sjukt snabbt. Känns som att det är fredag hela tiden typ. Trots att det är grått och trist ute så känns det ändå som en bra dag. Troligtvis beror just det på att det är fredag. Vilket alltid är skönt!! Har ni sett min nya video där jag visar hur jag bakar mina snickersrutor? Om inte så kan ni kolla på den här ovanför.

Idag har jag faktiskt inga speciella planer, förutom att gå till skolan då. Men det är väldigt skönt det också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Recept

Idag har jag provat att göra två saker som jag aldrig har gjort innan, jag har provat att göra Snickers kakor och jag har filmat det så att ni ska få en bakvideo på det. Förhoppningsvis imorgon om jag hinner redigera klart den ikväll. Men det tror jag att jag ska hinna. Och kakor är ju verkligen den bästa uppladdningen inför träning... Men det ska nog gå bra ändå tror ja! Så vill ni se hur man gör sådana här Snickers kakor så ska ni kolla in min Youtube kanal imorgon.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon härliga höst rusk dag! Det är precis vad det är och vad passar då bättre än en svartvit bild? Idag är det verkligen höst väder, det är grått, ruggigt, blåsigt och regnet hänger nästan ner från molen och en ordentlig förkylning på det så är det ju precis så som hösten ska vara. Idag ska jag inviga mina nya skönheter till skor som är ett par over knee skor ifrån Nelly som typ alla har. Tyvärr så har jag inte hunnit få någon bra bild på dem nu på morgonen så om jag har tur kanske jag kan få hjälp med det utav pappa efter skolan idag.

Nu direkt när jag kommer till skolan ska jag sätta mig och göra spanska prov så jag ska hålla alla tummar som finns och hopps på att det går bra. Spanska har aldrig varit mitt starkaste ämne i skolan och jag är väldigt nervös inför provet om man säger så. Men det kommer säkert gå jättebra, jag har aldrig känt mig såhär förberedd inför ett spanska prov tidigare. Så med det sagt hopps jag att vi alla får en riktigt bra dag!

Likes

Comments

Allmänt

Jag har precis kommit hem från gymnastiken och det är egentligen det ända vettiga jag gjort idag förutom att plugga då. För det är just plugga jag har gjort hela dagen idag när vi har haft studiedag. Vaknade hos min älskling imorse och sedan har vi som sagt spenderat hela dagen med att plugga. Nu efter gymnastiken så var jag inom Konsum och köpte några saker som jag tänkte baka med. Funderar på att kanske göra en baka med Maja video imorgon efter skolan. Vad hade ni tyckt om den idéen? Jag tror att det hade kunnat bli ganska bra då det är ett väldigt enkelt recept och jag får prova på att baka det för första gången.

Men nu ska jag äta lite och få lite energi innan jag ska sätta mig och plugga inför spanska provet igen.

Likes

Comments

Recept

Nu ikväll har jag gjort en sats med ingefära shots som jag hade tänkt att dricka varje morgon för att förhoppningsvis bli av med förkylningen och hålla kommande förkylningar borta. Vill ni också prova så följde jag detta receptet.

Ingredienser

- 200g färsk ingefära
- 1 liter vatten
- 1/2 dl honung
- 2st citroner

Så här gör du

1. Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg den i vattnet. Värm upp till cirka 60 grader i 20 min.
2. Sila av ingefäran och blanda i honungen medans det fortfarande är ljummet.
3. Låt svalna och pressa i citronerna. Sila och häll i en flaska.
4. Förvara i kylskåp och utan problem kan den stå i en månad.

Sen är det bara att hålla tummarna för att förkylningen håller sig borta!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn