Header

Allmänt, Mode & Skönhet

God morgon på er! Vet ni vad jag gjorde i morse? Jag gick upp lite tidigare och filmade min vardagssminkning, jag slog ju två flugor i en smäll då. Jag skulle ju sminka mig såhär i vilket fall som helst och att få det filmat samtidigt är ju jätteskönt! Får se om jag kanske hinner redigera den ikväll så att den kommer upp imorgon. Men här ovanför ser ni i alla fall tre bilder på sminkningen. Ganska vanligt men med lite mer ögonskugga eftersom att jag gillar det och det syns inte lika mycket under glasögonen.

Nu är jag hungrig så nu ska jag gå ner och äta lite frukost!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

När jag inte har något speciellt att göra gillar jag att sitta och kolla på lägenheter på hemnet, bara för att det är roligt och för att jag längtar lite tills jag ska flytta hemifrån. Även fast att det är några år till dess och fast att jag vet att jag inte kommer att ha råd med någon utav dem lägenheterna så är det roligt i alla fall. Just ikväll hittade jag denna fina lägenheten i Göteborg som jag blev helt förälskad i och eftersom att jag gärna skulle vilja bo i Göteborg någon dag så är det väldigt roligt att kolla på lägenheter just där. Och har ni sett denna balkongen, den är ju så mysig! Tänk er att sitta där en sommarkväll med några kompisar och äta grillat, dricka något gott och bara kolla på folket som rör sig utanför. Vem vet, jag kanske hamnar i denna eller någon annan utav alla de fina lägenheterna i Göteborg någon dag.

Alla bilderna är tagna här ifrån och för att se resten utav bilderna och komma direkt till lägenheten trycker ni här.

Likes

Comments

Allmänt

Dagens mellanmål som jag sitter och fikar på just nu. Slutade vid 16 idag och var hemma runt tjugo över och då gjorde jag direkt i ordning lite mellanmål för då var jag hungrig kan man säga. Det är i alla fall en smoothiebowl toppad med solrosfrön och linfrön och en kopp kaffe till det. Riktigt gott med lite energi såhär på eftermiddagen. Eftersom att jag om en liten stund ska sätta mig och plugga lite. Men jag har en tanke om att om jag gör det nu snart så blir jag klar ganska så tidigt också. Vilket är skönt!

Fast först ska jag kolla lite Youtube och äta upp mitt mellanmål.

Likes

Comments

Allmänt

Just nu bara en massa gamla bilder då jag inte hunnit fota något. Så här är en liten bild ifrån Visby i somras.

Äntligen hemma och nedslagen i sängen, dock tillsammans med några engelska glosor. Men jag är hemma! Kom hem vid halv nio tiden efter en lång dag i skolan och på möte. Gymnastik mötena tar typ aldrig slut, de håller alltid på så himla länge. Men nu är det klar och jag vet vilken grupp jag ska ha nu till hösten och det känns jättebra! Ska gå igenom glosorna några gånger till innan sängen väntar då det är lång dag imorgon och imorgon har vi även författarbesök. Det ska bli spännande att se vem författaren är. Eller, vi har fått reda på vem det är men jag har inte läs något utav honom så det ska bli spännande att se vad han har att säga för något. Men först väntar en skön natts sömn.

Likes

Comments

Allmänt, Mode & Skönhet

Tror inte att jag har visat er detta kollaget som jag gjorde för ett tag sedan. Eller har jag det? I vilket fall som helst så tycker jag att det är en väldigt fin outfit som jag gärna skulle bära till skolan någon dag framöver. Vad tycker ni?

Redan måndag igen!? Det är sjukt, men första veckan i skolan är avklarad och nu påbörjar vi den andra. Börjar ju sent idag så jag har gott om tid på mig nu på morgonen. Ska faktiskt passa på att plugga lite också. Ska fortsätta med svenskan lite eftersom ty jag i te orkade göra klart den igår så blir det bra att göra lite nu på morgonen. Ikväll ska jag på möte med gymnastikföreningen eftersom att gymnastiken börjar igen nästa vecka och jag ska fortsätta att vara underledare för de små barnen. Vilket är väldigt roligt!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn