Header

Allmänt

Idag när vi var på Väla gjorde jag något ganska galet. Jag köpte min första designer handväska! Jag köpte en By Malene Birger väska inne på Raglady by Tara. Deras hemsida hittar ni här. Jag köpte som sagt en väska ifrån By Malene Birger i modellen Trineeh och i färgen svart. Den kostade 2595 kr och om ni trycker på sen sista bilden så kommer ni direkt till väskan.

Det har varit en väldigt bra dag på Väla. Shoppade lite annat också och det kommer upp i en haul imorgon om jag orkar redigera den ikväll. Annars kommer den upp någon annan dag i veckan. Utöver det så åt jag jättegod mat på Wokhouse där. Den asiatiska maten är helt underbar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Imorse vaknade jag upp bredvid min fina. Eller rättare sagt, vi vaknade utav larmet. Som ringde vid halv nio första gången och vid nio sista gången. Jag tror att vi snosade några gånger. Men det är skönt. Vi gick upp och åt frukost och sedan cyklade jag hem eftersom att de skulle iväg och kolla på fotboll. På vägen hem kom jag på att jag var sugen på att åka till väla så jag ringde mamma och frågade vad hon tyckte om det. Det gick hem så om en liten stund kommer mamma och Nova och hämtar mig för att då åka till Väla. Jag har ett köp jag verkligen hoppas att jag gör idag och det är en väska. Men vi får se, annars så ska jag beställa den om några dagar. Tänker dock inte berätta vilken ännu. Annars har jag inte planerat att handla något speciellt. Bara skönt att komma iväg och ha en mysig dag med mamma och Nova.

Likes

Comments

Allmänt

Två bilder från Gotland som jag inte tror att jag har visat er innan i brist på andra bilder. Jag hinner ju knappast ta några bilder nu när jag jobbar hela dagarna. Vilket är väldigt synd!

Just nu sitter jag nedkrupen under täcket i min säng eftersom att jag fryser och är trött. Fryser gör jag för att jag har varit och kollat när Lucas spelade med A-laget idag. Tyvärr blev det förlust. Trött är jag för att jag har jobbat i fem och en halv dag. Känner mig typ alldeles matt i huvudet och hela kroppen. Det är en sådan obehaglig känsla. Så jag ska nog ta och vila en stund så jag är lite piggare till ikväll när jag ska träffa Lucas. Inte så roligt för honom om jag är halvt död...

Likes

Comments

Allmänt

Alltså utsikten ifrån huset vi bodde i på Gotland var ju bara för bra. Det kändes inte ens som att man var i Sverige. Längtar tillbaka dit och till det fina vädret. Att inte behöva gå upp när klockan ringer på morgonen och bara ha det allmänt skönt. Men idag är det lördag. Vilket bara betyder en halvdags jobb och lördagarna går så sjukt snabbt just nu. Innan kunde jag lätt tycka att en lördag kunde bli dryg men nu när jag har jobbat heldagar i tre veckor så är det verkligen inte så. Lördagen går jättesnabbt och det känns knappast som att man har jobbat. Vilket alltid är skönt!

I eftermiddag efter jobbet så ska jag kolla fotboll, eftersom att min älskling ska vara med och spela med A-laget idag. Så då ska jag dit och kolla och sedan får vi se. Kanske tar en pw och gör lite övningar beroende på hur mycket jag orkar.

Likes

Comments

Allmänt

Fixade till mina naglar i går kväll innan jag cyklade till Lucas. Och det behövdes verkligen kan man säga. Men nu så är de fina, rosa och glittriga igen och det ser nästan ut som att man har gjort dem på salong. Denna gången valde jag även en mer rundad form på naglarna. Innan har jag alltid haft dem väldigt fyrkantiga men så knäckte jag kanten på två naglar och då fick de bli runda istället. Jag är riktigt nöjd i alla fall.

Det gick bra att jobba de sista timmarna i eftermiddags också men den sista timmen var verkligen hur seg som helt. Efter halv fem var det inte mycket folk, inte jättemycket att göra så det var lite segt där ett tag. Men det var riktigt skönt att komma hem. Till kvällsmat åt vi röd pölse med bröd som han hade köpt i Danmark idag. Sedan somnade jag nästan på soffan, men bara nästan. Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag försöka få pappa att köra mig till konsum för jag är sugen på chips.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn