Header

Allmänt

Idag var jag inte uppe med tuppen... Jag vaknade runt halv nio tiden men kände mig så oerhört trött och jag hade bestämt mig för att jag skulle få sova tills jag vaknade idag. Så jag vände på huvudet och somnade om typ, sov till halv elva innan jag gick upp och åt frukost och kollade lite Youtube. Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Det är inte särskilt roligt väder ute idag heller men det funkar, vilket är bra! Jag har en idé om att fixa en liten bok med minnen, får se om jag kanske börjar på det idag. Dessutom har jag en video kvar att redigera och så ska jag helst komma på två stycken också som jag kan filma imorgon eller i helgen. Men det ska nog inte bli några större bekymmer. Får vi hoppas på i alla fall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Recept

Såhär såg dagens lunch ut, hamburgare, sallad, tomat, gurka, rostad lök, ketchup och hamburgare dressing. Det var riktigt gott. Jag la det i ett salladsblad eftersom att vi inte hade några bröd och jag tyckte att det blev bre ändå.

Nu är jag klar med pastasalladen och jag lyckades riktigt bra, Alva smakade den och hon är ju väldigt kräsen i vanliga fall men hon sa att hon tyckte om den. Så det är definitivt ett plus i kanten. Nu ska jag redigera en utav detvå videorna, förhoppningsvis båda. Men det beror på hur det går och med klockan och så men det är ganska lugnt. Det känns som att jag har hunnit få mycket gjort på inte så många timmar vilket alltid är en skön känsla.

Likes

Comments

Allmänt

Att det redan gått tre veckor sedan niornas middag är egentligen väldigt konstigt.

Vet ni? Jag fick ett ryck och städade hela mitt rum idag på förmiddagen och utöver det har jag hunnit spela in två videos som jag kanske nämnde innan. Det är helt sjukt att jag egentligen har hunnit det för annars brukar jag inte vara särskilt produktiv när det gäller förmiddagar och jag är ledig. Men idag var tydligen ett undantag. Om en liten stund ska jag äta lunch innan jag börjar fixa med pastasalladen som jag och Lucas ska äta ikväll. Vi ska nämligen på en liten utflykt. Det ska bli mysigt, men mer om det sen ikväll.

Likes

Comments

Allmänt

Igår kväll provade jag att doppa några jordgubbar i nutella och det var så gott. Om en liten stund ska jag gå ner och göra frukost och filma en video. Det blir en mukbang! Dessutom har jag redan filmat en video idag men det dröjer ett tag innan den kommer upp men det gör väl inte så mycket? Jag sa ju igår att jag hade kommit på tre av fem videos och jag vet faktiskt ännu inte vad de två sista blir. Jag får komma på det så jag kan filma in dem imorgon.

Likes

Comments

Allmänt

Jag och pappa var ute och övningskörde en runda nu ikväll och då stannade vi till vid ett fällt fullt med ljung. Tyvärr så syns de inte så bra på bilden men jag övertalade pappa att ta några bilder på mig och det är ju alltid bra. Jag gillar speciellt den sista, den känns så härlig på något vis kan jag tycka.

Jag ska sätta mig och rita lite medan jag väntar på att Lucas ska komma hem så att vi kan säga god natt, sedan ska jag sova och sussa riktigt gott.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn