Header

God kväll på er från ett halv läskigt hotell i utkanten av Berlin. Jag är verkligen så trött och jag ska alldeles strax gå och lägga mig tillsammans med Emma, Ellen och Felicia. Så här har min dag sett ut i ett ungefär i bilder. Eller iallafall sedan vi kom till Berlin. Nu ska jag avsluta vloggen och sedan göra mig iordning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Nu är vi påväg. Eller rättare sagt så har vi varit det i lite mer än en timme. Vi passerade Helsingborg för en liten stund sedan och strax ska vi stanna i Hyllinge och plocka upp reseguiden innan vi tar bron över till Danmark och fortsätter vår resa!

Likes

Comments

Allmänt

​Nästan alla kusiner samlade på min konfirmation förra året.

Så, nu ligger jag äntligen nedkrupen i sängen efter en lång dag med två firanden på olika håll och packande. Men det var roligt att träffa släkten. Det är ju så sällan som man träffar allihopa på samma gång, så det är alltid roligt! Det känns även som att jag har fått med mig allt i väskan, har kvar att lägga nedtandborsten och hårborsten. Sedan ska det nog vara klar och eftersom att klockan ringer 04,45 imorgon så måste jag nog säga god natt till er nu.

Likes

Comments

Allmänt

Eftersom att min lilla mor inte är särskilt förtjust i att vara med på bild så jade jag nästan ingen mer än denna på oss. Men vad spelar set för roll? Grattis på morsdag till den absolut bästaste mamman i hela världen. Tack för att just du är min mamma! Älskar dig!

Om en timme ungefär så kommer mamma och Nova och hämtar mig och Alva då vi ska mer till Skånes Fagerhult på kalas och morsdagsfirande. När vi sedan ska där ifrån så ska mamma släppa av hos farmor för då blir det ännu mer morsdagsfirande. Så jag har därför fått packa nu på förmiddagen eftersom att vi åker till Berlin klockan 05.30 imorgon bitti med skolan. Men jag tror att det blir jättebra!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn