Header

Allmänt

Från en grillkväll i somras.

Det gick jättebra att jobba dock var jag riktigt trött nät jag kom hem så jag har bara segat i sängen nu i en timme ungefär. Om en liten stund ska jag packa ihop lite saker som jag ska ha med mig när vi grillar. Vi är nämligen några stycken som har bestämt oss för att grilla lite ikväll och bara snacka och ha det trevligt. Mitt uppdrag var att fixa hamburgerbröd och det har jag gjort så nu är det bara dricka kvar också. Antagligen blir det en läsk eller vatten. Vad har ni gjort idag? Hur ska ni fira Valborg?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon! Jag vet att bloggningen var under all kritik igår igen och jag kan inte lova att den blir jättemycket bättre idag. Jag ska nämligen cykla om en liten stund och jobba mitt första pass, det ska bli roligt! Igår eftermiddag var jag där och vi gick igen kassan och andra viktiga saker och det kändes bra! Så det är jag taggad på. Hoppas att ni får en bra dag så lovar jag att vi hörs sen efter tre när jag har slutat. Kram

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er! Idag känner jag mig bara som en halv människa. Jag är ganska trött om man säger så. Men vi hade en jättebra dag igår så det var tur. Vid halv tio så gick bussen ner till Danmark och Lousiana, det var över förväntan. Jag trodde att det skulle vara mycket tråkigare men det var bra och vi hade ganska tur med vädret. Här hemma var det jättedåligt väder när vi åkte men när vi kom ner till Danmark så sken solen. Efter nästan tre timmar där gick bussen mot Helsingborg igen. Vi hade sedan några timmar att spendera lite tid på och äta. Jag shoppade faktisk ingenting men jag hittade inte heller något jag ville ha. Vi skulle även äta under denna tiden och då åt vi på Haket. Det var så gott! Men jag blev så mätt. Vid sju började teatern igen och vi kollade på My Fair Lady och den var ibte riktigt lika bra andra gången men det funkade. På bussen hem sen var jag så himla trött att jag tror att jag slumrade till en liten runda.

Jag tror att klockan hann bli lite över tolv innan jag var i säng och det är alldeles för sent nät man ska upp tidigt dagen efter. Tur att vi ska kolla bio med skolan då iallafall.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er! Just nu sitter jag och äter lite frukost. Om en halvtimme ungefär ska jag bege mig mot skolan och ha en lektion innan alla nior åker till Danmark och Lousiana. På vägen hem ska vi inom Helsingborg och äta och kolla på My Fair Lady. Jag tycker att det ska bli jätteroligt och jag ska försöka ta så mycket bilder som möjligt. Dock vet jag ju inte riktigt hur uppdateringen kommer att bli här idag. Men jag ska göra mitt bästa.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn