Header

Allmänt

Mina ny uppdaterade vår fönster. Bättre sent än aldrig.

Vet ni hur duktig jag har varit idag? Efter att jag kom hem i morse så städade jag badrumsskåpet, sedan monterade jag och Alva ihop en byrå och nu ikväll så har Nova, pappa och jag monterat ihop min nya säng. Dock är vi inte riktigt klara ännu då vi väntar på att lakanen ska torktumlas. Sedan ska jag spendera resten utav kvällen i sängen;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Intervjun gick jättebra och jag har nu ett jobb! Det känns verkligen jättebra! Det dröjer ju ett litet tag till innan jag börjar men det känns verkligen jättebra! Eftersom att jag var där nu på morgonen så känns det som att jag kommer vara glad resten utav dagen.

Nu ska jag dock ta tag i att stöda lite här hemma så att pappa blir överraskad när han kommer hem.

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan bloggen! Nu ikväll så övingskörde jag med mamma ner till mormor och morfar. Vi hade egentligen mest bara tänkt att gå inom och säga hej men sen slutade det med att de bjöd på kaffe och kaka. Det var gott såhär på kvällen, speciellt om man är ett kakmonster som mig också.

Idag har jag varit på Ikea igen, vi köpte ny säng till mig. Så den ska vi montera ihop i helgen. Jag träffade Lucas en runda i eftermiddags och sedan var jag med mamma hela kvällen. Jag ska om en liten stund hoppa in i duschen och sedan krypa till sängs. Såklart även prata lite med Lucas, för imorgon ska jag iväg på en arbetsintervju kan man nog kalla det. Vi får hålla alla tummar för att det går bra.

Likes

Comments

Mode & Skönhet

Solglasögon - GinaTricot // Kappa - Only // Blus - Lindex // Jeans - Only // Skor - AnnaField

De senaste dagarna har jag verkligen haft vårkänslor. Och sedan jag fick hem min kappa och mina skor i torsdags så har jag levt i det så fort jag gått ut.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn