Header

Allmänt

Kom nästan nyss hem från mammas lägenhet. Har varit där en stund nu ikväll och hjälpt henne att packa upp lite. Innan dess var jag hos Lucas en stund och vi fixade lite tillengelskan. Nu ska jag sätta mig och läsa lite till skolan och sedan redigera en video.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Även det var en av de förstadagarna efter ett lov. Men då var det efter sommarlovet och det var lite varmare ute.

En galen måndag. Det kan man nog säga att detta kommer att bli, skolan börjar igen efter sportlovet och det är jag absolut inte sugen på. I eftermiddag/kväll så ska jag hjälpa till att flytta alla mammas saker till lägenheten. Det är nämligen så att mina föräldrar ska dela på sig och mamma får nycklarna till lägenheten idag. Så där ska jag väl vara en stund och hjälpa till med att bära in en massa saker. Och utöver det så ska jag även plugga lite. Men det ska nog bli en bra måndag ändå tror jag. Jag brukar faktiskt gilla måndagar, eller i alla fall efter att man kommit hemfrån skolanpå måndagar. För då vet man att första dagen i veckan är gjord och att det bara blir färre skoldagar tills det är helg igen.

Likes

Comments

Allmänt, Mode & Skönhet

Här är lite bilder på några olika nageldesigns som jag gjorde under december månad. Sedan dess har jag i stort sätt bara haft helt vanligt målade naglar, inget extra. Vilket är lite synd eftersom att jag tycker det är superfint med något litet extra på naglarna. Har ni något förslag på hur jag kan målamina naglar?

Hej på er! Idag har jag varit hos Lucas nästan hela dagen. Vi har pluggat lite, kollat fotboll och bara slappat. Det var superskönt att bara få va sista dagen på lovet. Jag ska ju inte säga att jag är jättetaggad på att gå till skolan imorgon, men vad ska man göra? Jag får tänka nu att det bara är fyra veckor tills det är påsklov. Under dessa fyra veckor ska vi jobba med världens länder i skolan. Jag ska fylla 16, vi ska till Stockholm en lång helg och kolla Melodifestivalen. Så det är mycket roligt som ska hinna hända på dessa fyra veckorna. Så det ska nog går bra, dessutom går ju en skolvecka väldigt snabbt.

Likes

Comments

Allmänt

Efter en bra och lång dag på Ullared sitter jag nu hemma i soffan och kollar mello. Det blev som sagt en bra dag, lite fattigare och lite mer prylrik. Imorgon har jag bestämt mig för att filma en Ullareds haul på de sakerna som jag handlade idag. <är ni sugna på det?

Sen när jag kom hem så väntade en liten för tidig födelsedagspresent på mig. Jag fyller år på fredag och idag fick jag ett nytt objekt utav pappa, mina fastrar och deras sambos. Jag är så glad och så sugen på att testa det. Så vi får se om jag följer med och kollar Alvas match imorgon och provar mitt objektiv.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn