Header

Allmänt

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår piss rent ut sagt. När vi kom hem från min kusins kalas hade jag 39,5 i temp och jag fryser och har väldigt ont i huvudet. Fast det är inte jättekonstigt att jag är sjuk, Nova blev sjuk i torsdags och Alva fick feber tidigare idag. Så imorgon är vi hemma alla tre.

Jag vill även passa på att berätta för er att jag verkligen har världens bästa pojkvän. Jag visste egentligen det redan innan men idag överträffade han sig själv. Han gick igenom halva Markaryd i regn bara för att ge choklad till mig för att jag är sjuk, fast att vi egentligen inte borde ses så att han också blir sjuk. Älskar och saknar dig jättemycket!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Jag och Julia drog till Bacchus och åt ikväll. Planen var egentligen att äta kinamat men där var helt fullt när vi kom dit så vi gick vidare till Bacchus och det var nästan fullt där också, men vi fick plats som tur var. Jag åt i alla fall pasta med kyckling och curry och det var riktigt gott. När vi hade ätit så åkte vi hem till Julia och åt lite choklad och surabilar och snackade en massa skit. Det var skönt att träffa Julia, så länge sedan vi träffades hon och jag. Det blir ju inte riktigt att man pratar sp jättemyclet i skolan eftersom att vo går i olika klasser och nästan inte har några lektioner tillsammans.

När jag sedan kom hem pratade jag lite med Lucas på telefon också fixade jag det sista till mitt digitala projekt till skolan och det blev faktist bättre än väntat. Dock har jag inte hunnit redigera någon annan video idag så det får jag väl försöka hinna göra imorgon. Kram och god natt på er. Puss!

Likes

Comments

Allmänt

Tog en liten paus i filmandet och gick ner och åt bananpannkakor med mamma och det ör verkligen så gott. Till hade vi vaniljgkvarg och man skulle kunna göra det lite bättre skulle man haft några bär till också.

Nu ska jag strax sätta mig och filma en tredje video. Dock kommer ni troligtvis bara att få se två utav dem då en ska användas till skolan. Men vem vet, den kanske hamnar på Youtube också.

Likes

Comments

Allmänt

Att man kan sakna en person så sjukt mycket som jag saknar dig!

Godmorgon på er! Jag vaknade för en och en halv timme sedan och sedan dess har jag hunnit äta frukost och chillat i sängen. Strax ska jag väl gå upp ur sängen och göra mig iordning. Om allt går som jag vill idag ska jag hinna filma tre videos och redigera minst två. Men jag har hela dagen och kvällen på mig så om inget strular för mycket ska jag nog hinna.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn