Header

Allmänt

​Imorgon är det äntligen den 1:a december vilket betyder att jag får öppna min adventskalender ifrån The Body Shop. Jag har nog haft den i en månad men jag ställde in den i gaderoben så att jag inte skull bli för frestad. Men nu ikväll så ställde jag fram den på rummet och imorgon får jag öppna första luckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon alla vänner och ovänner. Hur mår ni idag? Jag mår bra, fast att det är måndag. Tänk att det är sista november idag och imorgon är det första december med allt vad det innebär. Äntligen får jag öppna min adventskalender!

Igår hade vi vårt traditionsenliga pepparkaksdekorationsmys. Alva, Nova och jag dekorerar varje år ett varsitt stort pepparkakshjärta som vi sedan hänger upp. Och i år blev jag faktiskt nöjd med hur mitt hjärta ser ut.

Likes

Comments

Allmänt

​Det blev aldrig att jag gick in till julskyltningen. Jag han helt enkelt inte, jag var inte klar med mina inlämningar som ska in imorgon så jag fick helt enkelt stanna hemma och skriva klart dem. Mamma, pappa och Nova åkte in en liten runda och när de kom hem kom även några komisar över. Vi fikade tillsammans med dem, vi brukar göra det. Lussebullar, pepparkakor, skumtomtar, glögg och julmust. Supermysigt!

Nu ska jag fixa till en liten sak på biologin innan jag ska läsa lite och sedan krypa tills sängs.

Likes

Comments

Allmänt

Såhär ser det ut i mina fönster just nu. Ljusstakarna kommer ifrån Ullared, smyckesträdet hittar ni här, tomten vet jag inte, ljuslyktan fick jag i present och blomvasen är ifrån Cult och ni hittar en liknande här.

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag blev typ klar med mina inlämningsuppgifter precis och har mejlat iväg dem. Så nu ska jag strax sminka mig lite och sen ska jag troligtvis gå in en liten runda till julskyltningen i byn. Har inte riktigt bestämt mig ännu eftersom att vädret är sådär, men det lutar åt att jag gör det. Annars idag har jag inte gjort så mycket. Vi dekorerade några pepparkakshjärtan, också kom min moster med familj inom på lite lunch. De hade varit i Lund från igår till idag och passade på att köra inom på vägen hem. Annars har stora delar utav dagen gått åt till att plugga och skriva inlämningar. Det har gått bra, lite segt dock. Nä, nu måste jag faktisk sätta mig o$h sminka mig.

Likes

Comments

Allmänt, Youtube

Godmorgon på er! Första advent idag, hur konstig är inte det? Jag kan knappast förstå att vi går in i december på tisdag. Men samtidigt kan jag också tycka att det är lite skönt och mysigt. Jag älskar julen, det är min absoluta favorit högtid.

Jag vet att det varit dålig bloggning fredag och lördag och jag hade nu tänkt förklara varför. I fredags var vi kvar i skolan till 16.30 eftersom att vi gjorde muntliga nationella i engelska. Det var bara snabbt att cykla hem eftersom att jag skulle vara hos Lucas vid 18.30 för att tillsammans gå ner till bussen. Vi var på skolbalders men det var inte särskilt roligt. Vi var hemma igen runt 01.15 och då så gick vi typ och la oss. Jag div hemma hos Lucas och igår hade vi världens chilligaste dag fart vi pluggade lite också. Också försvann hela lördagen i ett nafs.

Idag ska jag strax åka med mamma och handla, sen ska jag plugga och skriva några inlämningar. Ikväll blir det julskyltning och fika mys med några kompisar. Men vi hörs ju senare under dagen.

PS. Dessutom har datorn och jag inte riktigt varit bästa vänner!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn