Header

Allmänt

Efter nästan sex timmar nere på Väla sitter jag nu hemma. Har även hunnit med att sminka Nova lite som ni ser. Hon och några kompisar skulle gå bus eller godis. Dagen på Väla har iallafall varit lyckad och jag fick med mig det skulle hem vilket ni kommer att få se i en haul om några dagar.

Tror att jag ska dra in till byn en liten runda om en stund och se om där är något roligt folk. Sen ska nog Lucas och jag dra hem och käka godis och mysa. Kanske blir att kolla en film eller om det går något bra på tv:n. Det beror helt enkelt på hur mycket klockan är.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Just nu sitter vi hela familjen i bilen påväg ner till Väla och där ska vi spendera lite pengar. Under tiden tänkte jag dela med mig av mina tre favorit låtar som ni kan lyssna på här under.

Likes

Comments

Recept, Allmänt

När jag var inne i byn innan idag köpte jag även frysta bär. Det var en smoothie blandning med ananas, mango och papaya kanske. Så jag testade att göra den till mig och Alva nu i eftermiddag, den blev god men jag misslykades lite. Såg nämligen när jag var klar att man skulle låtit frukten tinat en liten stund så att den inte skulle bli för tjock. Men jaja.

Annars i eftermiddag har jag filmat en video som kommer upp på söndag och just nu så sitter jag och lyssnar på låtarna som vi ska på lucia i hopp om att jag ska lära mig dem. Ska strax sätta mig och redigera videon och sen får vi se om jag försöker kuckelura vidare på en lucia dikt som jag lovade att göra.

Likes

Comments

Mode & Skönhet

Jag är så glad just nu! Nä men igår när vi var inne i byn på kvällen så kollade jag lite extra på denna ringen. Hade dock inga pengar med mig igår så idag cyklade jag in och köpte den. Den är ganska liten och ganska enkel men den är så söt tycker jag. Som ni ser så är det ett hjärta med stenar och så är den i silver såklart. Jag verkligen älskar silver. Alla mina smycke är i stort sätt i silver.

Just nu sitter jag iallafall och äter en sallad som jag också köpte när jag var inne i byn och strax ska jag sätta mig och sminka mig så att jag kan filma en ny video till er. Den kommer inte upp förrns på söndag men jag hinner inte filma imorgon så då passar jag på idag.

Likes

Comments

Allmänt

En gammal goding, måste verkligen köpa frysta bär så att jag kan göra smoothies och fruktsallader snart igen.

Kom hem för en liten stund sedan efter att mamma, Alva, Nova, hennes två kompisar och jag var inne i byn en liten runda. Några av butikerna här i Markaryd hade nämligen kvällsöppet eftersom att det är röd dag på lördag. Tyvärr hittade jag ingenting och alla butikerna hade en tipsrunda som jag gick så nu hoppas vi att jag har alla rätt och vinner presentkortet. Dock hade jag inte med mig mitt presentkort så det får bli en liten cykelrunda in till byn imorgon.

Annars idag har jag faktiskt varit ganska effektiv, när det gäller skolarbete iallafall. Har skrivit två och ett halvt kapitel till "Min bok" och jag är nöjd med de båda två som är klara. Har varit hemma själv nästan hela dagen så det har varit lugnt och skönt. Kollat lite serier och pluggat, en dag helt i min smak.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn