Header

Mode & Skönhet

​Såhär skulle jag gärna gå klädd vilken dag som helst i höst. Kollaget är gjort i Polyvore

Hej bloggen!

Idag har verkligen hela dagen gått i ett. Först skolan som jag inte var så taggad på att gå till, sedan konfirmations återträff. Direkt efter det var det gymnastik, hem äta och plugga. Nu har jag pluggat i kanske 45 min, planerar att plugga en stund till innan jag förhoppningsvis kan komma ut och springa en liten runda. Har inte gjort det på några dagar och det märks kan jag säga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

Godmorgon, kylan den håller i sig så idag får det bli vinterjacka när jag cyklar till skolan. Efter skolan idag har vi återträff på konfirmationen och sedan är det gymnastikträning. Jag räknar väl med att vara hemma runt 18 tiden och då har jag en hel del att plugga. Men det får jag ta då. Nu ska jag iväg till ännu en dag i skolan.

Imorse ville jag bara lägga mig i sängen igen, somna om och gå upp bär jag vaknade. Dra på mig mjukiskläder och sitta och plugga hela dagen. Så hade en perfekt dag sett ut för mig för tillfället.

Likes

Comments

Allmänt

Det gick superbra på Sanjo och vi har även bestämt lite saker angående klassresan som kommer att ske till våren. Jag tycker faktiskt att det vi fick bestämt är bra och jag är nöjd med det.

Just nu sitter jag iallafall och dricker lite Skinny Latte från Starbucks och småkollar på Svenska Holywood fruar. Det är faktiskt ganska underhållande. Resten av kvällen kommer troligtvis att spenderas framför tv. Sådana kvällar behövs ibland.

Likes

Comments

Allmänt

Så här kommer jag att spendera en stund nu.


Hejsan svejsan! Sitter vid köksbordet och ska alldeles strax börja skriva på min novell, efter det hoppas jag att jag har lite tid kvar så jag kan plugga lite glosor eller kemi. Har cirka 1 och 1/2 timme på mig innan vi ska vara på Sanjo och sen är jag väl förhoppningsvis hemma runt 20 tiden ikväll. Nu måste jag börja plugga innan jag slösar bort ännu mera pluggtid, kram

Likes

Comments

Allmänt

Två TB till sommaren, då det var varmt och skönt.

Godmorgon alla finisar! Jag är så trött på det här kalla vädret och är så sugen på att åka till värmen. Så om det finns någon liten vänlig själ där ute som vill bjuda mig på en resa är jag gärna på;)

Tisdag idag och vi har så mycket plugg men även jobb på sanjo med klassen. Ska försöka plugga undan så mycket som möjligt innan vi ska till sanjo och sen får jag försöka plugga lite när vi kommer hem också. Hoppas att ni får en bra tisdag, kram

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn