Header

Allmänt

​... size too big so we cam grow into them.

Har jag visat er min nya fina lykta som mamma köpte till mig? Jag tror inte det och jag tycker att den är så fin. En fin lyckta med ett bra ordspråk och ett fint rosa ljus står nu på ena sidan av min TV bänk. Har ett tag varit på jakt efter en sådan här lykta och så hittar mamma denna på ICA. Kan det bli bättre? Nu ska jag iallafall gå och sova då ögonlocken nästan trillar ner på mig. Godnatt alla fina!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mode & Skönhet

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen hos Världens bästa Johanna. Vi klippte av allt det slitna så det blev lite kortare och så slingade vi det och ovanpå slingorna la vi i en grå toning. Jag har varit så inne på grått hår ett tag nu och tycker att det är supersnyggt.Vi mjukstartade lite med det gråa så det skiftar i grått i vissna lägen men jag är supernöjd. Köpte även med mig ett silverschampo från LCC så att det så småningom ska bli ännu gråare.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon solstrålar. Tyvärr så skiner inte solen här utan regnet hänger i luften och det har regnat tidigare idag. Vilket gör att man får en liten höstkänsla idag. Och jag ska säga er att det var inte roligt att gå upp ur sängen imorse. Den ville faktiskt att jag skulle ligga kvar där. Det är jag ganska säker på om inte annat ville jag gärna liga kvar där. Men trots att jag är lite halvtrist och halvseg så ska jag strax bege mig mot skolan där en ny skolvecka väntar. Ända schema brytande denna veckan är skolfotograferingen och den är väl sådär spännande. Hoppas iallafall att ni får en bra måndag och att det inte regnar på er, kyss

Likes

Comments

Allmänt

​Mina superfina och bästaste vänner.

Kom nyss hem efter en supermysig kväll med Felicia, Julia och Celine. Började kvällen på Kina resaturangen och avslutade den på bryggan tillsammans med Jonte och Lucas också. Såklart hade vi lite godis också. Så ingen söndagsångest denna veckan iallafall.

Likes

Comments

Allmänt

​Bilden är visserligen från förra kräftskivan, men kräftor som kräftor ;)

Kräftskivan igår var bra, dessvärre tog jag inga bilder men det får vi leva med. Vi var hos Lillemor och Morgan vid 18 tiden. Vid 21.30 drog jag ut en liten runda men var tillbaka hemma hos dem igen vid 23 tiden för att äta efterrätt.

Jag filmade en Get ready with me igår som jag tänkte ladda upp idag som ni såg i förra inlägget. Men på något konstigt sett har flera filer försvunnit och jag vet inte hur jag får tillbaks dem. Jag hinner heller inte filma någon ny video idag så ni får helt enkelt nöja er med att det kommer en ny på tisdag eller onsdag. Jag är så hemskt ledsen.

Nu ska jag göra mig i ordning för klockan 11 ska jag iväg och kolla på fotboll.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn