Header

Allmänt

Fick precis hem min nya kalender som jag beställde från önskefoto och den är full med bilder på mig och mina närmaste vänner och familj. Dessutom var leveransen sjukt snabb så jag kommer absolut att beställa därifrån igen.

Man fick själv designa den efter en färdig mall och placera in foton och sådant rolig och i slutet av kalendern är det jättemånga små foton som man kan riva ut och ge till vänner eller sätta i skåpet som jag tänker göra med några.

Några av er kanske tycker att jag låter lite egenkär som vill ha en kalender full med bilder på sig själv och det är precis vad jag är ibland. Det är min kalender och mina favorit foton på mig så jag är supernöjd. Och lite egenkär måste man få vara. Dessutom använder jag min kalender väldigt mycket och den är min räddare i nöden och bästa vän då den hjälper mig att hålla reda på allting.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Recept

Just nu sitter mamma, Nova och jag nere hos gammlamormor och fikar på rabarberpaj som mamma bakade i förmiddags. Supergod var den! Mysigt att träffa gammlamormor också, synd bara att det inte blir så ofta.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon tisdag, bara tre dagar kvar sen går jag äntligen på sommarlov och det ska bli så skönt. Varit lite lite bloggande de senaste dagarna och det ursäktar jag mig för. Annars har det nog inte hänt särskilt mycket. Ha en bra tisdag så hörs vi!

Likes

Comments

Allmänt

God kväll, eller kan man säga så när klockan är halv åtta? Jo men det måste man kunna. Hur har eran dag varit? Jag har spenderat min dag hemma och har bara slappat och tagit det lugnt. Ritat lite har jag också gjort. Följde även med Alva och hennes kompis Linn bort till fotbollen men det var inte så varmt så vi gick hem igen efter första halvlek. Hörde att de hade vunnit så det är roligt. Nu ska jag troligtvis ut en liten runda, blir inte så länge då jag ska jobba imorgon igen. Bara fyra dagar kvar nu.

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn