Header

Kan inte säga annat än att det har varit en helt grym hel som spenderats med de bästa människorna. I fredags var vi hemma hos en kompis och bara slappade och kollade lite tv. Igår lördag var det marknad här i Markaryd så då var jag där i några timmar och senare på kvällen drog vi hem till Ellen och bara snackade och hade det gött.

Idag spenderade jag förmiddagen med att packa och vid lunch skulle vi hem till mormor och morfar för att fira morsdag. Efter det åkte vi hem till farmor och farfar och sedan avslutades kvällen med att kolla på fotboll. Hoppas att ni har haft en bra helg, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

​Marabous 70% choklad är bara så god och eftersom att den är ganska mörk nöjer man sig efter en bit eller två...

Hej, hur mår ni? Jag mår bra och idag har det varit en bra dag då jag fått ganska mycket gjort. Vi fick reda på vårat så prov om andra världskriget och det var bra inte helt nöjd men det är jag aldrig så tycker jag att det är okej så är det bra. Annars var dagen bra i skolan och vi var ute på so:n och jag är inte helt hundra på vad det är vi gör men det gör inte så mycket då jag kan fråga imorgon i skolan.

Resten av kvällen ska spenderas med att försöka städa rummet men vi får se hur det går med det... Hoppas iallafall att ni alla får en bra kväll så hörs vi imorgon igen, kram!


Likes

Comments

Om mig

Ville bara lite snabbt dela med mig av en bild på några av de absolut bästa tjejerna i hela världen. Jag hoppas att ni alla vet att jag gillar var och en av er super mycket, kram!

Likes

Comments

Blev extremt sugen på amerikanska pannkakor nu när jag kom hem från skolan så jag bestämde mig för att göra det. Goda blev de också om jag får säga det själv, annars kan vi fråga Nova som skriker att de fick 100/10.

Idag har det varit en ganska vanlig dag i skolan förutom att vi hade en så kallad "Poddfest". Vilket betyder att vi lyssnade på poddarna som vi har gjort om andra världskriget och om Anne Frank. Det var konstigt att höra på sig själv, visst jag gör youtube videos och där kollar man på sig själv men där är det en rörlig bild också. På en podd är det bara ljudet och då koncentrerar man sig väldigt mycket på det och det var lite obehagligt. Hoppas att ni alla får en bra onsdag, kram!

Likes

Comments

Instagram - @majapersssn @majapersssn