5 saker du kanske inte vet om mig

Idag tänkte jag bjuda er på fem saker som ni kanske inte vet om mig, spännande eller hur! Om ni redan visste någon utav sakerna så får ni gärna kommentera det här under. Vem vet, jag kanske har delat med mig av något tidigare. Men nu kör vi igång.

1. Jag klarar inte av att se skräckfilmer eller psykologiska thrillers för den delen. Egentligen ingenting som är läskigt alls. Har så lätt för att drömma mardrömmar och när jag blir rädd blir det bara värre, vissa gånger har det till och med gått så långt att jag fantiserar om det på dagen och får rysningar eller inbillar mig att någon står och kollar på mig. Att bli skrämd och att frivilligt välja att bli skrämd är inte min starka sida.

2. Jag har en snuttefilt under min huvudkudde, eller egentligen tre då den har gått sönder i tre mindre bitar nu. Snuttefilten fick jag när jag föddes och bara tills för fyra år sedan sov jag med den varje natt. Nu plockar jag fram den när jag är ledsen eller mår dåligt, men den ligger alltid under huvudkudden. Gärna så att den ska kika fram lite också.

3. Jag dagdrömmer väldigt mycket och fantiserar om saker som ska hända eller saker som jag vill ska hända. Så egentligen har jag redan hela livet planerat i mitt huvud, det ska bara fyllas på och levas ut. Sedan förstår jag ju också att många av mina drömmar och tankar aldrig kommer gå att uppfyllas, så därför är det också extra roligt att tänka på det.

4. Det leder oss in på punkt fyra som handlar om att jag är väldigt ospontan, alltså är jag en planerare. Jag tycker inte om när saker och ting blir för spontant, absolut inte när man ska bestämma något som är lite större. Jag mår och trivs bäst när jag får planera och skriva listor, typ som denna.

5. Mitt humör pendla mycket och när jag känner något så känns det mycket. När jag blir glad så blir jag ofta överlycklig och när jag blir arg så blir jag ofta förbannad. Jag har lite svårt att hitta en balas eftersom att jag ar så mycket känslor som vill komma ut hela tiden. Det konstiga i det här är att jag dessutom har relativt lätt för att dölja känslor, eller i alla fall för de som jag inte känner.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer