2021 > 2020

Godmorgon på er, trevlig helg och gott nytt år! Eftersom vi har julledigt från skolan så har jag också tagit lite ledigt från bloggen och bara passat på att njuta och vara med familjen de senaste veckorna. Men nu är det 2021 och jag känner mig mer än peppad på att starta det nya bloggåret med er! Men innan dess tänkte jag lite snabbt sammanfatta det föregående året, för trots en pandemi har det många gånger varit väldigt bra ändå!

Började året med att hänga en hel del med Ellen, vi fikade, var ute och gick promenader, firade hennes syster som fyllde 25, drack vin och snackade en hel massa skit. Jag hann också fylla år och fira min födelsedag med nära vänner innan Corona slog till och allt ställdes på sin spets.

Under sommaren åkte Lucas och jag på äventyr de dagar jag var ledig, vi besökte bland annat Söderåsens nationalpark och vandrade där en hel dag, vi käkade gått och njöt av värmen. I slutet på sommaren fick vi tillgång till vår lägenhet nere i Lund och flyttade dit ner tillsammans.

Hösten kom och skolan flöt på på distans, det blev många timmar som spenderades i lägenheten tillsammans med Lucas. Förutom det firade vi Novas konfirmation i september istället för maj och jag gick många promenader tillsammans med pappa och Busa. Tänk så mycket glädje hon sprider till oss!

Hösten rullade på, vi fikade, njöt av fina solnedgångar och fixade i lägenheten. Julen närmade sig med stormsteg och snart har jag läst klart halva utbildningen. Nyår firade vi tillsammans med goda vänner i litet sällskap och jag är mer än taggad på vad 2021 har att erbjuda. #nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer