1:a advent

Innehåller affiliate-länkar

Första advent idag och igår hade jag en riktig julpysslar dag. Jag bakade lussebullar, pysslade och advents/julpyntade lite här hemma i lägenheten. Och det mesta blev verkligen så bra, det som jag är lite osäker på är grenarna som jag har satt ner i min Ernst vas egentligen så var jag sugen på granris, men känner att det kanske inte håller. Så tills vi köper en mini plastgran så får pinnarna vara kvar eftersom jag så gärna vill ha julgranskulorna upphängda.

Min superfina adventsljusstake som jag har komponerat av fem individuella ljusstakar, blev så nöjd! Här hittar ni de olika ljusstakarna, 1 HÄR, 2 HÄR, 3 HÄR, 4 HÄR & 5 HÄR.

Julgranskulorna hittade jag på ICA, de såldes i ett fyra pack med två av varje. Fanns även i en mer rosa variant, vilket man skulle kunna tänka att jag skulle köpa. Men för mig är julen röd, grön, beige och vit. Så det fick bli denna varianten.

Även hyllan fick sig en liten uppdatering, tomten kommer också från ICA, bytte ut postern i tavlan också smälte jag ner överblivna ljusstumpar och hällde i en glasburk, tror det varit pesto eller tomatsås i den från början, också på med ett rött band.

På tv-bordet bytte jag ut ljusen i Orreforsljusstakarna (som ni hittar HÄR) till röda ljus och pysslade ihop en till ljuslykta. Även den burken har innehållit tomatsås också limmade jag på några grenar som jag hittade på marken nedanför lägenheten. Knöt ett snöre runt och i med ett värmeljus, så blev det en söt liten lykta.

Gillar

Kommentarer