13 oktober

Dagens andra föreläsning är nu slut, vilket också innebär att jag har pluggat färdigt för dagen. Dock måste jag säga att båda föreläsningarna idag har varit väldigt intressanta och handlar om kris kommunikation, vilket är så mycket vanligare och mer välbehvligt än vad jag tänkt att det är. Jag är nöjd och trivs bra med den utbildningen som jag läser men jag kan ju inte påstå att alla föreläsningar alltid är jätteintressanta, speciellt inte nu när vi har det på distans. Men överlag så är det mesta rolit!

Även idag skiner solen ute och det är nästan klar blå himmel. Om en liten stund ska jag byta om och gå ut och gå en runda. Det är verkligen det bästa som finns efter en heldag med föreläsningar, få lämna skärmen en stund, komma ut i den friska luften och rensa huvudet. Och nu är verkligen luften så frisk och krispig. det märks överallt att hösten är här nu. För trots att solen är framme så är luften alldeles sådär lagom kylig, vilket gör att det känns extra bra att komma ut och andas frisk luft.

Vi har verkligen så fantastisk utsikt utanför lägenheten, speciellt nu på hösen! Kan bara längta efter hur det blir till våren när alla fina små gröna löv håller på att slå ut igen! <3

Gillar

Kommentarer