09.42

Just nu är det mest bara grått hela tiden, en enda soltimme tror jag att Lund har haft än så länge i december. Men trots detta känns livet positivt, absolut att det hade varit ännu lite bättre om solen hade glatt oss med sin närvaro, men det känns som att det mesta börjar falla på plats. Igår lunch skickade vi in vår B-uppsats inför opponeringen nästa vecka, så nu är det inte mycket som är kvar att göra på den. Härligt! På kvällen körde Lucas och jag sedan ett tvättrace och det är alltid lika skönt när det är över. Lucas pysslade även och satte sin tuch på julpyntet, så nu har vi en fin stjärna i julgranen bestående av en bild på en av hans favoritfotbollspelare, hahah.

Jobb inför jul och adventsfika med Ellen föra året, tänk att man inte kan göra något sådant i år. Det får mig verkligen att uppskatta de tidigare jularna ännu mer!

Idag står opponering på andra B-uppsatser på schemat så fort vi får tillgång till dem, men innna dess ska jag försöka få klart min väst som jag har stickat, spännande!

Gillar

Kommentarer